IL DELFINO BLU/PIZZA-MEESTER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 6769 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Il Delfino Blu/Pizza-Meester. Meer weten? Ontdek meer

23 nov 2022 om 22:22 De bezorging was sneller dan de app aangaf, fijn! Het was wel wat afgekoeld toen we het kregen, maar het was echt lekker dus dat vonden we het waard! Ik had ook een salade besteld en die vond ik wat duur voor de hoeveelheid die je krijgt.
23 nov 2022 om 9:57 Van te voren contact gehad omdat ik een grote bestelling zou plaatsen. Communicatie was erg goed, en de pizza's werden precies op tijd afgeleverd en warm. Daarnaast waren de pizza's ook erg smaakvol
21 nov 2022 om 22:48 Erg lekkere pizza! En aardige bezorger
20 nov 2022 om 22:36 Duurde echt te lang en was koud helaas..
20 nov 2022 om 21:31 Bezorging duurde lang, pizza kwam koud aan wat te verwachten was. Erg jammer
20 nov 2022 om 13:28 Lasagne was aangebrand en smaakt ook naar aangebrand eten heb de lasagne weggegooid en de pizza is met shoarmakruiden gestrooid. Pizza hoort met italiaanse kruiden anders hebben wij wel een shoarmabroodje besteld. Zeer teleurgesteld. Zonde.
20 nov 2022 om 1:41 Woon echt 5 min met de auto van dit restaurant en duurde gewoon 1.30 uur om een pizza te ontvangen en broodje shoarma.
19 nov 2022 om 21:51 So bad …
18 nov 2022 om 1:03 De pizza was slap en niet lekker door gebakken deeg was te licht en slap
17 nov 2022 om 20:36 We hebben weer heerlijk gegeten. Eten was keurig op tijd.
17 nov 2022 om 20:05 Erg lekkere lasagna en tortelini
16 nov 2022 om 15:01 Respect de eigenaar kwam het uit west zelf bezorgen in Noord. Duurde langer maar alles goed warm en heerlijk. :-)