IL DELFINO BLU/PIZZA-MEESTER

IL DELFINO BLU/PIZZA-MEESTER Authentieke Italiaanse gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 4695 beoordelingen
9 dec 2019 om 23:03 De pizza was erg lekker en nog goed warm! Moesten er wel iets langer op wachten dan van te voren aangegeven maar dat is geen ramp :)
9 dec 2019 om 20:00 eten lekker maar te kleine porties althans de spareribs
8 dec 2019 om 19:48 Zoals gewoonlijk heerlijke pizza's. Rijkelijk belegd en goed warm. Favoriete restaurant!!
8 dec 2019 om 0:23 Het eten was van heel slecht kwaliteit. Alles kwam ook rommelig en overhoop aan. Nooit een Turks gerecht bestellen meer bij deze tent. Waardeloos echt!
7 dec 2019 om 9:53 De zoveelste keer dat het eten zo ontzettend laat bezorgd wordt! Op de tracker van thuisbezorgd stond al ruim 20 min dat de pizza’s geleverd waren. Pizza salami en margaritha besteld, niets bijzonders dus. Moest weer bellen. Laatste keer geweest
6 dec 2019 om 19:35 Top top top
6 dec 2019 om 13:51 Pizza's zijn heerlijk! Vriendelijke bezorger ook.
4 dec 2019 om 14:28 Pasta carbonara gevraagd voor wat extra roomsaus helaas niet toegevoegd. Caprese salade helaas moeten weggooien mozarella was zuur en niet goed meer. Helaas geen lekkere en leuke ervaring nu. Ik bestel altijd en verder nooit problemen maar dit kon echt n
4 dec 2019 om 12:03 Stink Turken met rommel eten alles was smerig van pizza tot pasta !! Nooit meer eten bij jullie bestellen!!!
3 dec 2019 om 19:35 Wat een deceptie vandaag. Ben voorlopig genezen. I won’t be back soon.
2 dec 2019 om 22:42 Half uur later dan aangegeven, lag aan de computer? Bezorger had te weinig wisselgeld mee terwijl de wisten dat ik contant zou betalen, waardoor ik 7 euro fooi moest geven voor friet dat niet slap maar RAUW was! Vlees was prima.
2 dec 2019 om 15:31 Perfecte bezorging en het eten. Alles precies op tijd en het eten was goed warm!