IL DELFINO BLU/PIZZA-MEESTER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 7385 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Il Delfino Blu/Pizza-Meester. Meer weten? Ontdek meer

10 jul 2024 om 22:14 Lekkere maaltijden, netjes bezorgd en goed warm
9 jul 2024 om 8:42 De avocado salade en entrecôte waren weer erg lekker
8 jul 2024 om 20:13 Zoals altijd, snel en vriendelijk bezorgd. Goed warm en heerlijk van smaak.
7 jul 2024 om 11:04 Slechtste calzone shoarma ooit. Geen smaak, bijna geen vulling en geen saus er bij gekregen. Ben beter gewend bij ze. Pizza salami was wel goed.
3 jul 2024 om 12:43 Kip was droog zat geen kruidenboter bij ik vind ik vind dat jullie erg achteruit zijn gegaan. Zonde van mij geld.
1 jul 2024 om 5:11 eten was prima, keurig op de bestelde tijd bezorgd!
28 jun 2024 om 20:35 Altijd goed
27 jun 2024 om 17:10 One item missing, and restaurant refused to make any amends as they didn’t understand English
27 jun 2024 om 14:25 Wollah meh goeie
27 jun 2024 om 0:10 Heel slechte pizza.hard slechte kaas niet gesmolten.snap niet dat je dit durft te verkopen in dit klote land.
25 jun 2024 om 21:39 Pizza was tasty, but quite greasy (not sure how without pork meat), very floppy and was missing two toppings I paid extra for. Delivery driver was very nice.
23 jun 2024 om 21:08 Lekkerste pizza's van Amsterdam! Altijd heerlijk en snel binnen 15 min bezorgd. Toppp.